Dr. Francesco Torzelli

Arsimi

-Diplomë në Mjekësi dhe Kirurgji në Universitetin e Romës në 24/07/91
-Në Nëntor 1992 ai fitoi konkursin e pranimit në Shkollën Pasuniversitare të Hematologjisë II drejtuar nga Prof S. Amadori.
– Specializimi në Hematologji, Alergologji në Universitetin e Romës “La Sapienza” më 20/11/96
-Aktualisht punon në qendrën e analizave klinike në Romë në Via Cina 42/44.

Punësimi

-Dr. Francesco Torzelli, është diplomuar për Mjekësi dhe Kirurgji në vitin 1991, në Universitetin ‘’La Sapienza’’ (Romë) dhe specializuar në degën e Hematologjisë e alergologjisë klinike dhe imunologjisë, në mjekësinë e brendshme dhe patologjinë klinike.

-Nga viti 1988-1992, ai ka punuar në Klinikën e Mjekësore të Pol. Umberto I ° të Universitetit La Sapienza të Romës dhe klinikat e shërbimit të Fiziopatologjisë respiratore të të njëjtit Institut, duke kryer testet e funksionit të frymëmarrjes dhe mostrat arteriale për analizën e gazit të gjakut.

-Si pjesë e veprimtarive mësimore dhe trajnuese Dr. Torcelli mori pjesë në Shërbimin Special të Imunologjisë Klinike dhe Alerologjisë, të Klinikës Mjekësore Umberto (Romë).

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Francesco Torzelli

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Francesco Torzelli