Prof. Dr. Francesco Saverio Grossi

Formazione Scolastica

Prof. Dr. Francesco Saverio Grossi, Mjek Kirurg Urolog.

-Ne vitin 1988 , Diplomohet  në Mjekësi dhe Krurgji, në Fakultetin e Mjekësisë dhe Kirurgjisë, në Universitetin “Aldo Moro” në Barit, Itali.

-Ne vitin 1993 kryen specializimin ne Departamentin e Urologjisë në Universitetini e Barit, Itali,

-Në vitin 2020 kryen tjeter Master të nivelit të 2-të në Menaxhimin e Strukturës Komplekse , Universiteti E-Campus Novedrate (Como), Itali.

* Shefi i Kirurgjisë Laparoskopike dhe Endoskopike

* Aktivitet i plotë klinik

* Interes i veçantë: Urologjia onkologjike dhe Miniinvazive.

-Gjatë viteve te eksperiences se tij, veprimtarive kirurgjikale të nivelit të lartë , ështe nderuar me  çmime të shumta ndërkombëtare.

Occupazione Finita

-Mars 1990 pjese e Departamenti të Urologjisë në Roterdam, Hollandë, Mbikëqyrësi Klinik, Mbikëqyrësi laboratorik per “Pune klinike” “ Përgjegjës për programin kërkimor në lidhje me potenciali metastatik i karcinomës renale” etj.

-Nga Prilli i vitit 2010 , Drejtori i U.O.V.D. në spitalin “Valle D’Itria”, në njësisë e Qëndrës Urologjike.

-Nga Marsi i vitit 2018, Drejtori i Strukturës Komplekse të Njësisë Qendrore të Spitalit Urologjik “HUB SS Annunziata”,- Taranto.

-Autor dhe botues I mbi  120 botime deri në dhjetor 2015.

-Ka kryer mbi 10.000 procedura kirurgjikale, duke përfshirë procedurat onkologjike demolitive dhe rikonstruktive, endoskopinë e traktit urinar të poshtëm dhe të sipërm, kirurgjinë perkutane dhe ureterale, dhe nje përvojë shume të gjerë në kirurgjine laparoskopike deri në ekzekutimin e prostatektomive radikale.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Prof. Dr. Francesco Saverio Grossi

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Prof. Dr. Francesco Saverio Grossi