img-0
img-8

Dr. Francesco Lagana

Arsimi

-Më 1998 u diplomë në Mjekësi dhe Kirurgji në Universitetin e Milanos.
-Më 1999, kualifikuar për të ushtruar profesionin e tij.
Specializimi në Kirurgjinë Maksilofaciale – Universiteti i Parmës në
-Nga viti 2004 deri në vitin 2010, PhD në shkencat rindërtuese dermatologjike, maksilofaciale dhe plastike në Universitetin “Alma Mater”në Bolonjës
-Nga viti 2014 deri sot, Drejtori Mjekësor në Njësinë Operative të Odontostomatologjisë dhe Kirurgjisë Maksilofaciale në Poliklinikën “San Martino” në Genova.

Punësimi

-Dr. Francesco Laganà ,kirurg maksilofacial.
Më 2009 profesor i kontratës në Kirurgjinë Maksilofaciale në kursin e diplomës në Mjekësi dhe Kirurgji të Universitetit të Milanos.
-Që nga viti 2010, Dr. Francesco Laganà është drejtor mjekësor i nivelit të parë në Njësinë e Kirurgjisë Maksilofaciale të Klinizuar të Fondacioni I.R.C.C.S Ca ‘Granda Policlinico Maggiore në Milano
-Në fushën klinike ka të kryera mbi 1000 operacione të vogla dhe të mëdha kirurgjikale të kryera si operatori i parë dhe i dytë gjithmonë në fushën e kirurgjisë maksilofaciale, me një interes të veçantë në kirurgjinë e dismorfozës maksilofaciale, të sindromës së apnesë së gjumit dhe të kirurgjisë. të fundit cefalik.

-Dr. Francesco Laganà është profesor i SICMF (shoqëria italiane e kirurgjisë maksilofaciale), AIMS (shoqata italiane e ilaçeve të gjumit), EACMFS (shoqata evropiane për kirurgji kranio-maksilo-fytyre) dhe anëtar themelues i AIOCC (shoqata italiane e onkologjisë cervikale) cefalike). Prodhimi i tij shkencor përbëhet nga rreth 40 botime, të gjitha kanë të bëjnë me kirurgjinë maksilofaciale, dhe ai ka marrë pjesë në 75 kurse dhe konferenca kombëtare dhe ndërkombëtare, në disa prej të cilave si folës.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Francesco Lagana

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Francesco Lagana