Dr.Florida Canaj

Arsimi

-Në vitet 1999-2005, U diplomua në Fakultetin e Mjeksisë  Universiteti i Tiranës , për Mjekësi të Përgjithshme.

-Në vitet 2011-2014-të, Specializuar në Universiteti i Tiranes,Fakulteti i Mjekësisë,Departamenti i Dermato-Venorologjise,Dermatologji,Imunologji,Alergologji,Kirurgji plastike.

-Në vitin 2018-të, kreu kursin e trajnimi për Dermatoskop nga MD.MSc.AimilliosLallas.

Pjesëmarrëse ne Trajnime  të ndryshme :

  • Në vitin 2012-të pjesëmarrese në“PASI and phototherapy in psoriasis”  Konferenca e Kombetare Dermatologjise, Tirane, Albania.
  • Në vitin 2013-të  pjesëmarrese në “Psoriasi dhe Sindroma Metabolike ”, Konferenca Kombetare e Dermatologjise, Tirane, Albania.
  • Në vitin 2018-të, pjesëmarrëse në, trajnim për filler and mesotherapy.
  • Trajnim për,filler,botox,mesotherapy and fillers në CROMA,Vienna.
  • Trajnim për carboxytherapy dhe oxygentherapy, në Medical Devision “Maya Beaty”,Bolognia.

 

Punësimi

-Në vitet, 2005 –2011, Mjek Familje pranë “DRSKSH ” Vlorë.

-Në vitet 2006 – 2011, Lektore në  Anatomi Normale &Mjekesi Interne& Histologji, pranë “  InstitutI i Infermierise ” Vlore (PARTE-TIME)

-Në  shtator 2013 – prill 2014,Mjeke Dermatologe pranë, Harmony,Dermatological and Esthetic Center , Tiranë/

-Në dhjetor 2015  – 2016-të, Mjeke Dermato –Venerolog, për diagnostifikin,trajtimi dhe ndjekja e semundjeve dermatologjike, pranë Spitali  “Hygeia”, Tiranë.(PARTE-TIME)

-Në vitet  2015 – 2019-të, Mjeke Dermatologe & Venerologe për trajtimin dhe ndjekjen e semundjeve dermatologjike, pranë Poliklinikës së  Specialiteteve Nr 4,Tiranë .    

-Në vitin 2019-të,Mjeke Dermatolog & Venerolog,Aeshtetic Doctor, në diagnotikimi,trajtimi dhe ndjekja e semundjeve dermatologjike,filler,botox,mesotherapy,peeling,laser, pranë“Multimedical center” Tiranë.

Pjesë e Konferencave :

  • Kombetare të Dermatologjisë.
  • National and Medicine Science Congress organized by  Kyscoms and ALQU.
  • Konferencës Kombetare e Melanomës.
  • Konferencës kombetare. “ Dermato – Venerologjisë.

-Tashmë pjesë  e Spitalit Salus.

 

 

 

 

 

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr.Florida Canaj

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr.Florida Canaj