Dr. Flamur Vellku

Arsimi

Dr. Flamur Vellku është mjek ortoped me eksperiencë të gjatë pune. Dr. Vellku është i diplomuar ne Universitetin e Mjekësisë dhe Kirurgjisë në Firenze Itali dhe është specializuar në Universitetin e Sienës.

Dr. Vellku ka një përvojë pune 15 vjeçare në Ortopedi, në Spitalet e Firenzes dhe Sienës.

Punësimi

Dr. Vellku kryen në Spitalin Salus vizita dhe ndërhyrje ortopedike nga më të komplikuarat!!

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Flamur Vellku

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Flamur Vellku