Dr. Fabjan Mustafaj

Arsimi

-Në vitet 2003-2007, kreu shkollën e mesme jopublike “Hasan Riza Pasha” Shkoder
-Në vitet 2007- 2013, kreu Universitetin e Mjekesisë, në Fakulteti i Mjekësisë së Përgjithshme, Tiranë.
-Diplomuar në ciklin e studimit Master i Shkencave në Mjekesinë e Përgjithshme.
-Në vitin 2013-2014, kreu praktikë mjekesore në Stamboll, për shkëmbim eksperience dhe mesim i metodave më të avancuara mjekesore dhe kirurgjikale me sistemin shendetsorë Turk.
-Në vitet 2015- 2019, kreu specializim afatgjatë në “Kirurgji e Pergjithshme”  nën udheheqjen e Prof.Arben Gjata Asistent në intervetet kirurgjikale me Prof.Nikollaq Kacani dhe Prof.Arben Gjata
-Në 19 – 21 Shtator 2016, kreu kursin e Mikrokirurgjisë pranë Shërbimit të Neurokirurgjisë, Laboratori Eksperimental ,”Q.S.U.T”,Tirane
-Në Janar të vitit 2014 kreu, trajnim në Kirurgjinë Laparaskopike, Acibadem ,Stamboll ,Turqi.

Punësimi

-Në vitin 2013-2014, Mjek Asistent gjatë vizitave,plotësimit të kartelave mjekesore, asistent në ndërhyrjet e kirurgjisë së përgjithshme dhe gjinekologjisë, Mjek Asistent roje në “Njesinë e Kujdesit Intensiv”, në Spitalin “Sante Plus”, Zytinburnu ,Stamboll.
-Në periudhën Mars 2014 – Shtator 2014, Mjek Asistent, në ndërhyrjet  e Kirurgjise se Pergjithshme,Torakale,Laparaskopike, ndjekjen postoperatore te pacienteve,prezence gjate vizitave kirurgjikale, perkthim në Turqisht per pacientet Shqipetare  në Spitalin “Acibadem” ,Stamboll.
-Në vitin 2014-2015, mjek familje në Qëndrën Shëndetësore në Shkoder, për vizita ,kontrolle mjekesore,diagnostikime në ambulance,ndjekje e pacienteve me patologji kronike, Drejtoria Rajonale e Shendetiti Publik, Shkoder.
-Ne vitin 2018, asistent Kirurg, për ndërhyrje të kirurgjisë së përgjithshme dhe urologjike në Spitalin Amerikan.
-Nga gushti i vitit 2018, dhe në vazhdim, Mjek kirurg për vizita ambulatoriale, intervente kirurgjikale, asistence në interventet madhore kirurgjikale si në tumoret e Heparit,Pankreasit ,Kolonit,Stomakut,Pulmoneve. Plotesim dokumentacioni dhe ndjekja e te semureve postoperator Zgjidhje e komplikacioneve postoperatore.  në Spitalin “Salus”  Tiranë.
-Pjesëmarrës në Konferencat Kombetare te Kirurgjise prej 7 vitesh brenda dhe jashtë vendit.
-Trajnime të vazhdueshme në fushen e urologjise,kirurgjise torakale,angiokirurgjise ne Qendren Universitare Spitalore “Nene Tereza” dhe Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Fabjan Mustafaj

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Fabjan Mustafaj