Dr. Evisa Zhapa

Arsimi

Dr. Evisa Zhapa ,kirurge urologe e specializuar për Urologji dhe Urologji Pediatrike.

-Në vitin 2007-të, diplomuar në Fakultetin e Mjekesise dhe Kirurgjisë,  në Universitetin e Padovas, në Itali

-Nga Mars i vitit 2008-të deri në  Mars të vitit 2013-të, kreu specializim në Urologji , dhe  Urologji Pediatrike, në Universitetin e Padovas, në Itali.

-Anëtare e Shoqatës Europiane dhe Italiane të Urologjisë (EAU) që prej vitit 2009.

-Anëtare e shoqatës Triveneta të Urologjisë, Club Triveneta të Urodinamikës dhe Shoqatës së Pediatrisë Shqiptare.

 

Punësimi

-Nga Maji i vitit 2013-të deri në Korrik të vitit 2018-të, mjeke Urologe pranë  Spitalit “Salus”,Tirane

-Nga Korrik i vitit 2018-të deri në Gusht të vitit 2019-të, mjeke  Urologe, pranë spitali “SS. Annunziata”– Taranto, Itali.

-Nga Shtatori i vitit 2019-të e në vazhdim ,mjeke Urologe, pjesë e spitalit Salus

-Në qershor të vitit 2013, merr titullin FEBU (Fellow of Europen Board of Urology)

-Pjesëmarrëse  në misione humanitare në dy spitalet në Afrikë, Kenya e Bururndi.

-Bashkëautore në shumë kërkime shkencore ,në konferenca dhe trajnime ndërkombëtare.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Evisa Zhapa

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS