Dr. Eugjen Kulli

Formazione Scolastica

-Nga viti 1995 deri në 2001, u diplomuar për mjekesi të përgjithshme në Fakultetin e Mjekesisë Tiranë.
-Nga viti 2003 deri në 2009 kreu Specializim në Gastroenterologji dhe Hepatologji në Q.S.U.T ‘’Nënë TEREZA’’.
-Në periudhen Mars-Prilll 2009 kreu Specializim në endoskopi digjestive me prof. Antonio Sedici në spitalin ‘ San Filippo e Nicola’’ Avvezzano, Itali .
-Në periudhen Prill- Korrik 2009 kreu kurs tremujor endoskopise digjestive ne Q.S.U.T ‘’Nënë Tereza’’.
-Në Nentor të vitit 2013 kreu Specializim në endoskopi digjestive me prof. Thierry PONCHON , në spitalin ‘’Edouard Herriot ‘’, Lyon , France.
-Prej 2010 e në vazhdim pjesemarrës në kongreset vjetore UEGW europiane të gastroenterologjise, në Summer School of Gastroenterology në Pragë, dy herë në javët europiane të endoskopise digjestive Bruksel 2017 e Prage 2019, seminarin e Mjekesise Interne në Salzburg në korrik te 2015, kongresin boteror të endoskopise digjestive në Rio de Janeiro, Brazil mars 2020

Occupazione Finita

-Nga viti 2001 deri në vitin 2003 , Mjek i përgjithshem në Shkodër.
-Nga viti 2003 deri në vitin 2007, Mjek specializant në sherbimin e Gastrohepatologjise, Q.S.U.T ‘’Nënë Tereza’’.
-Prej 2007 Mjek gastrohepatolog pranë “Poliklinikes 2” të Specialiteteve, Tiranë.
-Prej 2008 endoskopist në klinikat ‘’Ikeda’’(deri 2010) dhe ‘’Diplomat’’
-Nga viti 2007 deri në vitin 2013 Mjek urgjence me kohë të pjesshme në Urgjencen e Sëmundjeve te Brendshme ‘’Nene TEREZA’’, Tiranë.
-Prej 2015 Endoskopist me kohë te pjesshme prane klinikes ‘’3 Yjet ‘’, Tirane.
-Në periudhen mes vitit 2011-2012, Mjek pranë Urgjences së “Spitalit Amerikan”
-Në periudhen mes vitit 2015-2016 gjashte muaj mjek gastrohepatolog dhe endoskopist ne Spitalin ‘’Hygeia’’.
-Nga shtatori i vitit 2018 deri në vazhdim mjek gastrohepatolog e endoskopist prane Spitalit ‘’Salus’’.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Eugjen Kulli

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Eugjen Kulli