Dr. Ermira Zykaj

Arsimi

1998-1999: Praktikante prane Departamentit te Gastroenterologjise, Hepatologjise dhe Endoskopise digjestive, Prof.R.Caprilli, Azienda Ospedaliera Policlinico Umberto I, Universiteti “ La Sapienza” Rome. 1999-2001: Terapeutiste e femijeve me probleme autike, sipas “ Programit te parandalimit te hershem te Autizmit” sipas metodes Lovaas. 2000-2003: Praktikante prane sektorit te Gastroenterologjise, Hepatologjise dhe Endoskopise digjestive, Prof. Lucio Capurso, Azienda Ospedalieria san Filippo Neri, Rome. 2003-2004: Praktikante prane Katedres se Gastroenterologjise, Hepatologjise dhe Endoskopise digjestive, Prof. G. Delle Fave, Azienda Ospedaliera S.Andrea, II Fakulteti i Mjekesise, Universiteti “ La Sapienza” Rome. 2004: Diplomim ne Mjekesi dhe Kirurgji prane Universitetit “ La Sapienza” Rome, me vleresim 110/110. 2004-2005: Mjek I ftuar prane sektorit te Gastroenterologjise, Hepatologjise dhe Endoskopise digjestive Prof. G. Delle Fave, Azienda Ospedaliera S.Andrea, II Fakulteti i Mjekesise, Universiteti “ La Sapienza” Rome. 2005-2009: Specializim me kontrate, Universiteti “ La Sapienza, Azienda Ospedaliera S.Andrea, Rome. 2010: Specializim ne Gastroenterologji, Hepatologji dhe Endoskopi digjestive Prof. G. Delle Fave, Azienda Ospedaliera S.Andrea, II Fakulteti i Mjekesise, Universiteti “ La Sapienza” Rome, me noten 70/70. 2010: Diplome kombetare ne Ekografi te pergjithshme, e leshuar nga SIUMB, pas perfundimit te kursit te praktikes me kohezgjatje 4-mujore, Shkolla SIUMB, Viterbo dhe kursit teorik te Kongresit Kombetar SIUMB, Torino 2010. Shkuet 2012- ne vazhdim: mjeke gastro-enterologe dhe endoskopiste prane Spitalit polispecialistik mjeko-kirurgjikal italo-shqiptar Salus Tirana.

Punësimi

Specialiste ne Gastroenterologji dhe Endoskopi digjestive. Specialiste ne Ekografi te pergjithshme. Anetare: Shoqerise Italiane te Gastroenterologjise dhe Endoskopise digjestive (SIGE ). Shoqerise Italiane te Endoskopise digjestive (SIED ) Shoqerise italiane te Ultratingujve ne Biologji dhe Mjekesi (SIUMB).

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Ermira Zykaj

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Ermira Zykaj