Dr. Eritjan Tashi

Arsimi

Punësimi

Dr. Eritjan Tashi, mjek pneumolog pret në Spitalin Salus të gjithë pacientët që vuajnë nga problemet me mushkëritë.
➡️Dr. Tashi është diplomuar për mjekësi në vitin 2009 në Universitetin e Mjekësisë Tiranë dhe specializuar për Pneumologji në vitin 2015.
➡️Ka kryer shumë trajnime dhe kurse jashtë vendit për fushën e pneumologjisë.
➡️Specialist në kryerjen e procedurës endoskopike të bronkoskopisë, një procedurë e cila lejon kontrollin e rrugëve ajrore.
➡️Autor i 15 publikimeve shkencore për patologjitë e rrugëve të frymëmarrjes dhe mushkërisë.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Eritjan Tashi

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Eritjan Tashi