Dr. Enkelana Lekli

Arsimi

2013-2015 Titulli i fituar i kualifikimit Master shkencor Aftesitë profesionale të përfituara Master shkencor në Psikologji Klinike Faqja 2/3 – Curriculum vitae Enkelana Lekli Tema: Vrasja e Femrave: Analizë e një forme të dhunes gjinore Universiteti i Bergamos, Bergamo, Itali Periudha Kohore 2008-2013 Diplomë e nivelit të parë në Shkenca dhe Teknika Psikologjike tëmarrëdhënieve personale dhe bashkëpunimeve sociale Tema: Migrimi dhe kriminaliteti (Vlerësim maksimal për temën). Universiteti i Bergamos, Bergamo, Itali

Punësimi

Shtator 2018 – Vazhdim Kordinatore Psikologe klinike dhe kordinatore e qëndrës së rehabilitimit nga varësitë patologjike Alba Nostra (Tiranë), Klinikë Private Mars 2019 – Vazhdim Psikologe klinike (Part-time) Terapi individuale dhe terapi grupi Salus (Tiranë) Qëndër spitalore private Janar 2018 – Dhjetor 2018 Psikologe klinike Terapi individuale dhe terapi grupi me pacientët që kanë probleme me varësitë Qëndra e rehabilitimit “San Nicola” dhe Klinika psikiatrike “Vila Silvia” (Ancona) Institucion Publik Qershor 2017 – Qershor 2018 Psikologe klinike (Part-time) Mbështetje psikologjike në kushte spitalore Spitali “Omer Nishani” (Gjirokastër) Qershor 2017 – Dhjetor 2017 Konsulente – Konsulencë mjeksore Consulcesi shpk (Tiranë) Maj 2015- Maj 2016 Stazh pune Psikoterapia në marrëdhënie bashkëshortore ose individuale Consultorio Scarpellini (Bergamo) Institucion Publik Maj 2012 – Maj 2017 Mediatore Interkulturale – Përkthyese e specializuar gjatë intervistave me emigranteve Shqiptare, në Spit., Shkolla, Sh. Sociale Cooperativa Namaste, Cooperativa Interculturando (Bergamo). OJF dhe Bashkia e Bergamo-s

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Enkelana Lekli

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Enkelana Lekli