Dr.Eneida Bozaxhiu

Arsimi

-Në vitet 1999-2005, kreu studime dhe u diplomua në Fakultetin e Mjekesisë së Përgjithshme, Universiteti i Tiranes.
-Në vitet 2008-2012 kreu specializim në Mjekesine Interne, Klinika Universitare e Mjekësisë Interne dhe Hipertensionit, Qëndra Universitare Spitalore Nënë Tereza, Tiranë.
-Në Qershor 2011, pjesëmarrëse në Shkollën Klinike e Hepatologjise Kursi 16: “Karcinoma Hepatoqelizore”, Jeruzalem, Izrael.
-Në Qershor 2013, pjesëmarrëse në, UEG kurs trajnimi, Shkolla verore 2013, Prage, Çeki.
-Në Mars 2016, pjesëmarrëse në Kursin VII kombëtar AME mbi Endokrinologjine Klinike, Bari, Itali
-Në Janar 2017, pjesëmarrëse në Shkollën e avancuar të ekografisë së tiroides, paratiroideve dhe patologjive të qafës, Napoli, Itali.
-Në Qershor 29 – 30, korrik 6 – 7 2018: pjesëmarrëse në trajnimin e avancuar, workshop EKOGRAFIA THYROIDEA dhe QAFA.

Punësimi

-Në vitet Shtator 2005 – Korrik 2008, Mjek familje, sektori Pediatri, Drejtoria Rajonale e Sigurimit te Kujdesit Shëndetësor, Berat, Shqiperi.
– Në vitet Korrik 2008 – Korrik 2012, Specializante në klinikën universitare të Mjekësisë Interne dhe Hipertensionit, Qendra Universitare Spitalore “Nënë Tereza”, Tirane, Shqiperi.
-Nga Korriku 2012 e në vijim, Mjeke Interniste, në Spitali Multispecialistik Mediko-Kirurgjikal italo-shqiptar SALUS, Tiranë, Shqiperi.
-Nga Korriku 2012 – Maj 2021, pjesëtare e ekipit të Shërbimit të Endokrinologjisë, Spitali Multispecialistik Mediko-Kirurgjikal italo-shqiptar SALUS, Tirane, Shqiperi.
-Nga 01.04.2018 – Maj 2021, Përgjegjëse e Shërbimit të Mjekësisë Interne, Përgjegjëse klinik e repartit të shtrimeve, Drejtues dhe Koordinatore e proçesit të Akreditimit.
-Në  Maj 2021 – Korrik 2023, Mjeke Interniste pranë Spitalit Rajonal “Memorial” Fier.
-Anëtare e Urdherit të Mjekut Shqiptar.
-Anëtare e AME – Associazione Medici Endocrinologi.
-Anëtare e European Society of Endocrinology.
-Anëtare e European Society of Cardiology.
-Bashkëautore në disa artikuj shkencor të publikuar në revista shkencore kombetare dhe ndërkombëtare.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr.Eneida Bozaxhiu

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS