Dr. Endri Ahmeti

Arsimi

Diplomuar Fakulteti Mjekesi dhe Kirurgji “Universiteti i Studimeve Milano” 2003.
Specializuar ne Endokrinologji dhe Semundje te Metabolizmit.
Certifikate Mjekesie interne 2009.
Master i nivelit te dyte, Diagnoza dhe Trajtimi i Semundjeve te Tiroides (12 muaj) Spitali Cisanello, Pisa Itali.
Spitali Gemelli, Rome specializim nje mujor ne Pavionin e Endokrinologjise.
Kurse Specializimi pjese e programit te zhvillimit te Qendres se Mjekesise Nukleare ne bashkepunim me IAEA Vienna (International Agency for Atomic Energy) Paris France Hopital Saint Louis 3 muaj, Ospedali Riuniti Brescia, Mjekesia Nukleare, Pisa Itali Spitali Cisanello,

Punësimi

Ka punuar ne Qendren Spitalore Nene Tereza Tirane mjek ne pavionin e Endokrinologjise dhe Semundjeve te Metabolizmit 2004 deri ne 2015. Gjate kesaj periudhe kam punar gjithashtu ne Qendren e Mjekesise Berthamore ne trajtimin dhe diagnostikimin e pacienteve me semundje endokrine.
Pedagog i jashtem ne Fakultetin e Mjekesie katedra e Fiziologjise 2008-2010.
Pjesemarrje e pervitshme ne konferencat dhe kongreset kryesore te endokrinologjise kryesisht: EASD European Association for Study of Diabetes, ETA European Thyroid Association, ATA American Thyroid Association.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Endri Ahmeti

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Endri Ahmeti