Dr.Emiriada Proko

Dr. Emiriada Proko

Arsimi

26/02/2019: Diplomë Specializimi në Mjekësimi Interne”
27/07/2012: Diplomë “Masteri i Shkencave në Mjekësi të Përgjithshme”
Tetor – Dhjetor 2021: Kursi i ekografisë Thoraco – Abdominale
Pjesëmarrëse në konferenca të ndryshme mjekësore kombëtare.

Punësimi

Korrik 2022 dhe aktualisht mjeke interne në Spitalin Salus
Prill 2019 – Qershor 2022: Mjeke Interne në Spitalin Bashkiak Mirditë
Prill 2013- Shkurt 2015: Mjeke e Përgjithshme në QSH, Përmet.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Emiriada Proko

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Emiriada Proko