img-0
img-8

Dr. Eljo Simaku

Arsimi

-Në vitet 2006–2012, ka studiuar në Universitetin e Mjekësisë , pranë Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” Tiranë.

-Në vitet 2015–2019, ka kryer  Specializimin në Gastroenterologji/Hepatologji, pranë Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” Tiranë.

-Në qershor të viti 2016 dhe qershor të vitit 2017, pjesemarrës në Shkollën Verore UEG (Gastroenterologjia e Bashkuar Europiane).

-Në periudhen Mars 2017 – Gusht 2017, ka kryer trajnimin bazë për Endoskopi në Spitalin Universitar të Janinës, Greqi.

-Në periudhën Mars 2018 – Nëntor 2018, ka kryer trajnim të Avancuar/Endoskopik Terapeutik në Spitalin Universitar të Janinës Greqi.

-Në tetor të vitit 2018 , pjesemarrës në kursin praktik në Javën e Bashkuar Evropiane të Gastroenterologjisë në Barcelonë.

Punësimi

-Nga Tetor 2019 dhe në vazhdim, Endoskopist/Gastroenterologjik pranë QSUT “Nënë Tereza” Tiranë.

-Nga Marsi i vitit 2019 dhe në vazhdim, Mjek Gastroenterolog/Hepatolog pranë Qendrës Spitalore Kombëtare për të Burgosurit.

-Nga Maji i vitit  2019 dhe në vazhdim,  Mjek Gastroenterolog/Endoskopist pranë Spitalit  Salus Tiranë.

-Anëtar i Shoqatës Amerikane për Endoskopinë Gastrointestinale.

-Anëtar i Shoqatës Evropiane të Endoskopisë Gastrointestinale,

-Anëtar i Gastroenterologjisë së Bashkuar Evropiane

-Anëtar i SLTC dhe shëndetit hepatik.

-Anëtar i Shoqatës Gastrointestinale Shqiptare.

-Pjesëmarrës në konferenca dhe trajnime të ndryshme, si dhe botues i disa artikujve.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Eljo Simaku

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Eljo Simaku