Dr.Ela Treko

Arsimi

-Në vitet 2001-2007-të, kreu studimet e larta në Mjeksië e Përgjthshme në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Tiranes

-Në vitet 2012-2014- të, kreu Master Profesional në Menaxhim Shendetësor pranë INSSAT.

-Në vitet 2015-2019, kreu specializimin në Dermato-Venerologji, pranë Departamentit të Dermatologjise.

-Në vitin 2019-të mbron temën: Epidemiologjia e Kancerit Jo-Melanocitik të lekurës në Republikën e Shqiperisë.

Punësimi

-Në vitet 2007-2008-të , Përfaqsuese Mjekësore pranë “Sulkaj” shpk, dhe Mjeke e Përgjithshem pranë Poliklinikës nr.9.

-Në vitet 2008-2015-të, Perfaqsuese Mjekësor pranë “Berlin Chemie Menarini Group”,Përgjegjëse për Menaxhimin, Rritjen e Nivelit të Shitjeve, Organizimit e Konferencave, marrëdhëniet me mjeket dhe kompanite.

-Në vitin 2017-të, Mjeke Dermatologe, Përgjegjëse për procedurat Dermato-Estetike pranë “Clinical Harmony Dermocare Clinic”.

-Në vitin 2017-të, Dermatologe Klinike në Spitalin “Kontinental”dhe Mjeke Dermatologe në Kliniken “Genotime”,Turkish Hospital.

-Në vitet 2018- 2021, Mjeke Dermatologe dhe Menaxhere e Klinikës “Sante Plus Aesthetics “,Drejtoreshë Ekzekutive pranë Spitalit “Sante Plus”, Përgjegjëse për Departamentin e Marketingut dhe Turizmit Mjekësor.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr.Ela Treko

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr.Ela Treko