Dr. Dritan Vasili

Formazione Scolastica

-Nga viti 1991 deri në 1997 perfundon Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Mjeksisë Tiranë si Mjek I Përgjithshëm.
-Nga viti 1998 deri në 2002 , Fakulteti i Mjeksisë , Universiteti i Tiranës, Shërbimi i Otorinolaringologjisë , Specialistit Otorinolaringolog.
-Nga viti 2004 deri në vitin 2005 kryen Trajnimit të Avancuar të Specializuar Universiteti “Victor Segalen” Bordeaux 2, Bordo, Francë, në të cilin pajiset dhe me çertifikatë .
-Nga viti 2005 deri në 2006 u diplomua për OTOLOGJI & OTO-NEUROLOGJI pranë Universitetit “Victor Segalen” Bordeaux 2, Bordo, Francë.
-Në korik të vitit 2002 , kryen Kurs anglisht në mikro kirurgji në otologji, në Bordeaux France.
-Në nëntor të vitit 2004 kryen, Vertigo pozicionale “në manovra” në , Bordeaux France.
-Në dhjetor të vitit 2004 kryen surs , për ronkopatia dhe te çrregullimet e gjumit, në Bordeaux France.
-Ne nëntor të vitit 2005 kryen Eksplorimi modern vestibular VNG, në Bordeaux France.
-Në tetor te vitit 2007 kryen kursin për risitë teknologjike në ORL dhe Otoneurologji Paris France.
-Në prill të vitit 2008 kryen , Workshop mbi manaxhimin e rrugëve të frymëmarrjes , në Tirana.
-Në tetor te viti 2009 kryen Workshop,e Kockave të Përkohshme në Sistemet Elektro-Akustike në Viennë, Austri.
-Ne shtator te vitit 2010 – Shtator, kryen kursin per teknikat funksionale endoskopike të sinusit & Rhino-Neurokirurgjia endoskopike Ndërkombëtare në Graz të Austrisë.
-Në Mars te vitit 2010 – kryen kursin e ekzminimeve imazherike : skaner dhe MRI në Otologji dhe Otoneurologji, Bordeaux France.
-Në dhjetor te viti 2014 ka kryer, Kursin e kirurgjisë endoskopike të sinusitnë, në Salzburg, Austria dhe Kursin 3 disektimit të kockave të përkohshm në Vienna, Austria.

Occupazione Finita

-Nga viti 1998 deri në vitin 2002, Mjek Specializant Q.S.U.T “Nënë Tereza”, Sherbimi i Otorinolaringologjisë, Tiranë.
-Nga viti 2002 deri në vitin 2004, Mjek Specialist Otorinolaringolog pranë Q.S.U.T “Nënë Tereza”, Sherbimi i Otorinolaringologjisë, Tiranë
-Nga viti 2004 deri në 2005, Mjek Specializant në Qendrën Spitalore Universitare Pellegrin, Departamenti i Kirurgjisë Otorinolaringologjike dhe Cerviko-Faciale, Bordeaux, Francë, Shërbimi i Brendshëm
-Nga viti 2006 deri në vitin 2009, Mjek Specialist Otorinolaringolog – Otokirurg pranë Q.S.U.T “Nënë Tereza”, Sherbimi i Otorinolaringologjisë, Tiranë,
-Nga qershori i vitit 2013 deri në shkurt të vitit 2017, Shef i Departamentit te ORL – Otoneurokirurg, Spitali Hygeia i Tiranës.
-Pjesmarres në botime të rëndesishme përgjatë viteve 2006-2013
-Pjesë e Departamentit të Otorinolaringologjisë në spitalin “Salus”

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Dritan Vasili

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Dritan Vasili