Dr. Dritan Reovica

Arsimi

EDUKIMI Data 2004-2008 Titulli I Diplomes Mjek Specialist Kirurg I Pergjithshem Emrii institucionit Universiteti I Tiranes, Fakulteti I Mjekesise Titulli I Mikrotezes Konfrontimi I te dhenave imazherike dhe peroperatore ne kirurgjine e gjendres Tiroide. Komplikacionet postoperatore Data 1996 -2002 Titulli I Diplomes Mjek i Pergjithshem Emrii institucionit Universiteti I Tiranes, Fakulteti I Mjekesise Titulli I Temes se Diplomes Roli I antibiotikoprofilaksise, drenimit subkutan dhe diteqendrimit preoperator ne infeksionin e vendit kirurgjikal. Data 1992 -1996 Titulli I Diplomes Diplome Pjekurie Emrii institucionit Shkolla e Mesme e Pergjithshme “Babe Dude Karbunara”, Berat Data 2009 Titulli I Çertifikates Trajnim per menaxhimin e emergjencave mjekesore. Emrii institucionit Ministria e Shendetesise Artikuj dhe Botime Kongresi Ipeste I Federtes Nderkombetare per kontrollon e Infeksioneve,(IFIC, Kroaci 2004) Roli I antibiotikoprofilaksise ne parandalimin e infeksionit ne plaget e pastra.

Punësimi

Data Gusht 2002 – Maj 2004 Pozicioni Mjek I pergjithshem Detyrat kryesore Vizita, kontrolle mjekesore. Diagnostikime ne ambulance. Ndjekia e pacienteve me patologji kronike. Emri dhe adresa e punedhenesit Drejtoria Rajonale e Shendetit Publik Berat Data Maj 2004- Maj 2008 Pozicioni Mjek Specializant ne Qendren Spitalore “Nene Tereza”, Klinika e Kirurgjise se Pergjithshme Nr 3 Detyrat kryesore Plotesimi i dokumentacionit, asistence ne nderhyjet kirurgjikale, pjesemarrje ne punimet shkencore te Klinikes. Emri dhe adresa e punedhenesit QSUT “Nene Tereza”, Shefi I Sherbimit Prof.Dr. Nikollaq Kaçani Data Maj 2008 – Ne vazhdim Pozicioni Mjek Kirurg Detyrat kryesore Vizita Klinike, Kryerja e interventeve kirurgjikale ( Appendektomi, Kolesitektomi, Ileus Intestinal, Plastike e hernieve te paretit abdominal), asistim ne interventet kirurgjikale (Kirurgjia e tumoreve te traktit digjestiv), plotesimi I dokumentacionit, ndjekja e te semureve postoperatore. Emri dhe adresa e punedhenesit QSUT “Nene Tereza”, Shefi I Sherbimit te Kirurgjise se Pergjithshme Nr 3, Prof.Dr. Nikollaq Kaçani

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Dritan Reovica

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Dritan Reovica