Dr. Dorina Shqalshi

Arsimi

-Nga viti 1998 deri në vitin 2002, perfundon Shkollën e Mesme e Përgjithshme në Rubik
-Nga viti 2002 deri në vitin 2009 përfundon Masterin e Shkencave, ku edhe specializohet për —-Mjekësi dhe Kirurgji në Universitetin e Udines, në Itali .
-Në vitin 2009 – 2010, kryen provimin e shtetit dhe kualifikohet në profesionin, Mjeke Kirurge.
-Nga maji i vitit 2010 deri ne maj te vitit 2015, kreu shkollen e Specializimit në Diagnozë me Imazhe (SPECIALIZIM AFATGJATE)

Punësimi

Dr.Dorina Shqalshi, Mjeke në profilin Diagnoze me Imazhe.
-Në vitin 2015, ka punuar si Mjeke bashkepunues, në Diagnoze me imazhe, ne spitalin Polispecialistik “Salus” Trieste.
-Nga korrik i vitit 2015 deri me sot , Mjeke dhe Pergjegjese e repartit te Radiologjise, Mjeke specialiste ne profilin Diagnoze me Imazhe
-Lektore dhe Pjesemarrese ne kurse dhe kongrese te rendesishme ne sektorin e shendetesise per “Riconstruzione iterativa versus ricostruzione filtered back-projection in TC : ANAISI BASATA SULLA QUALITA DELLE IMAGINI”
-Lektore dhe autore në : “Annual Albania Congress of Tirana and Emergency Surgery”

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Dorina Shqalshi

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS