Dr. Denisa Gjoka

Arsimi

Tetor 2010 – Gusht 2016 diplomohet si Mjeke e Përgjithshme pranë Universiteti i Mjekësisë, Fakulteti i Mjekësisë, Tiranë
Mars 2017 – Nentor 2021 kreu Specializim në Mjekësi Interne – Shërbimi i HTA dhe Sëmundjeve të Brendshme, QSUT “Nënë Tereza” Tiranë.
-Pjesëmarrëse në konferenca kombëtare dhe ndërkombetare.

Punësimi

Shkurt 2017- Shkurt 2018: Mjeke e Përgjithshme – Q.SH. Burrel
Nga Shkurt 2020 dhe aktualisht Mjeke Interniste prane Spitalit Salus.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Denisa Gjoka

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Denisa Gjoka