Dr. Corrado Quadrini

Arsimi

–Në vitin 1977  Diplomuar në Mjekësi dhe Kirurgji në Universitetin e Milanos
-Në vitin 1980 kreu Specializimi në Dermatologji dhe Venerologji në Universitetin e Milanos
-Anëtar i Shoqatës Italiane të Dermatologjisë dhe Sëmundjeve të Bartura Seksualisht (SIDEMAST)
-Anëtar i Shoqërisë Ndërkombëtare të Dermatologjisë Plastike-Rigjeneruese dhe Onkologjike (ISPLAD)
-Në vitin 1978, regjistruar në urdhrin e Kirurgëve dhe Stomatologëve (FNOMCEO) n. 18017

Punësimi

-Dr. Quadrini është një mjek i specializuar në dermatologji dhe sëmundjet e lëkurës me shumë vite eksperiencë në këtë fushë.
– Dr. Quadrini, pas një përgatitje të gjatë akademike, ka zhvilluar eksperiencën e tij në fushën e dermatologjisë, duke u marrë edhe me kirurgji, krioterapi, terapi lazer, peeling kimik, trajtim të njollave të lëkurës dhe angiomave.

-Po ashtu dhe ofrimin e këshillave profesionale për diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve seksualisht të transmetueshme. Diplomuar në Mjekësi dhe Kirurgji në 1977 në Universitetin e Milanos dhe u specializua në Dermatologji dhe Venerologji në 1980 në të njëjtin Universitet.

-Ëështë regjistruar në listën speciale të Mjekëve Psikoterapistë. Mjek këshillues në Institutet Klinike të Specializimit në Milano (ICP) dhe Konsulent Dermatolog në Spitalin C. Cantù në Abbiategrasso, në provincën e Milanos.

-Gjithashtu kryen aktivitete mjekësore në zyrën e tij në Milano, ku, në sajë të një përvoje të konsoliduar me kalimin e kohës, është e mundur të kryhen vizita, ekzaminime dhe hetime diagnostike në fusha të ndryshme mjekësore: sëmundjet e lëkurës dhe shtojcave; njollat e lëkurës; semundje seksualisht te transmetueshme, dermatoskopi për nevi dhe lezione të pigmentuara, terapi për kancerin e lëkurës, terapi me lythat dhe lythat, infeksione kërpudhore dhe bakteriale, psikoterapi.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Corrado Quadrini

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Corrado Quadrini