Dr. Cesare Romagnolo

Formazione Scolastica

-Më nentor 1984, u diplomua në Mjekësi dhe Kirurgji në Universitetin e Veronës
-Me korrik 1988, mori Specializimin në Gjinekologji dhe Obstetrikë në Universitetin e Padovës
– Nga 01.07.1996 deri më 31.12.2006 – Asistent i Përgjegjshëm në Spitali “Sacro Cuore – Don Calabria” Negrar (VR) në Divizionin e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës.
-Nga 2007 deri në 2010 ndihmës dhe bashkë-përgjegjës për Njësinë Operative të Obstetrikës Gjinekologjike në Repartin e Nënave dhe Foshnjave në Spitalin “Angelo” në Mestre (VE) dhe gjithashtu përgjegjës për të njëjtën Njësi .
-Nga 01/10/2010 deri më sot Drejtor i Njesise Operative Gjinekologji- Obstetrik në Departamenti i Nënës dhe Fëmijës në Spitali “G.Fracastoro” i San Bonifacio (Vr),

Occupazione Finita

-Dr. Cesare Romagnolo u diplomua për Mjekësi dhe Kirurgji në Universitetin e Veronës në nëntor 1984; më pas ai mori Specializimin në Gjinekologji dhe Obstetrikë në Universitetin e Padovës.

-Ndër përvojat e tij të shumta profesionale ekzistojnë: Ka luajtur rolin e ndihmës dhe ka qënë bashkë-përgjegjës për Njësinë Operative të Obstetrikës Gjinekologjike në Repartin e Nënave dhe Foshnjave në Spitalin “Angelo” në Mestre (VE) dhe gjithashtu përgjegjës për të njëjtën Njësi.

-Është anëtar i Shoqatës Italiane të Onkologjisë Gjinekologjike, ka marrë pjesë me kontribute personale në mbi 79 konferenca kombëtare dhe ndërkombëtare dhe është autor i mbi 131 botimeve dhe tre monografive të shtypura.

-Që nga viti 2020  është Drejtor i Njësisë Operative Komplekse të Gjinekologjisë dhe Obstetrikës, Departamenti i Nënës dhe Fëmijës në U.L.S.S. 9 Scaligera, Verona.

 

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Cesare Romagnolo

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Cesare Romagnolo