Dr. Cesare Romagnolo

Arsimi

-Në nentor 1984, u diplomua në Mjekësi dhe Kirurgji në Universitetin e Veronës.
-Në korrik 1988, mori Specializimin në Gjinekologji dhe Obstetrikë në Universitetin e Padovës.
-Në vitet 1996 – 2006, Asistent i Përgjegjshëm në Spitali “Sacro Cuore – Don Calabria” Negrar (VR) në Divizionin e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës.
-Në vitet 2007 -2010, bashkë-përgjegjës për Njësinë Operative të Obstetrikës Gjinekologjike në Repartin e Nënave dhe Foshnjave në Spitalin “Angelo” në Mestre (VE) dhe gjithashtu përgjegjës për të njëjtën Njësi .
– Që nga viti 2010 deri më sot Drejtor i Njesise Operative Gjinekologji- Obstetrik në Departamenti i Nënës dhe Fëmijës në Spitali “G.Fracastoro” i San Bonifacio (Vr).
-Që nga viti 2020, Drejtor i Njësisë Operative Komplekse të Gjinekologjisë dhe Obstetrikës, Departamenti i Nënës dhe Fëmijës në U.L.S.S. 9 Scaligera, Verona.

Punësimi

-Dr. Cesare Romagnolo,anëtar i Shoqatës së Obstetërve dhe Gjinekologëve të Spitalit Italian (AOGOI) dhe i Shoqatës Evropiane të Onkologjisë Gjinekologjike (ESGO).
-Pjesëmarrës në mbi 79 konferenca, seminare, kurse të shumta kombëtare dhe ndërkombëtare, autor i mbi 131 botimeve shkencore, ne Itali dhe jashtë saj.
-Nga nëntori 2020 deri në shkurt 2022 ka qenë Drejtor i Njësisë Operative të Gjinekologjisë dhe Obstetrikës “Ospedale dell’Angelo”, ULSS3 Mestre – Venecia.
Specializuar në :
-Kirurgjinë laparaskopike dhe laparatomike gjinekologjike.
-Kirurgjinë Onkologjike-Gjinekologjike
-Diagnozat e neoplazive gjinekologjike për trajtimin kirurgjikal
-Patologjitë cerviko-vaginale, të lidhur me -Virusin Papilloma
-Kistet ovarian
-Endometrioza
-Miomat
-Shtatzëni ektopike
-Gjakderdhje jonormale e mitrës
-Prolapsi uterovaginal
-Inkontinencën urinare e femrave
-Ruajtja e fertilitetit te pacientët e prekur nga sëmundje neoplazike gjinekologjike dhe jo gjinekologjike.
-Për Depistime të Nivelit II për parandalimin dhe trajtimin e patologjive të lidhura me infeksionin me virusin papilloma (kolposkopi, biopsi, ejt) dhe histeroskopi diagnostike ambulatore.


 

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Cesare Romagnolo

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS