Dr. Carmine Naccari Carlizzi

Formazione Scolastica

-Më 1982 – diplomuar në Mjekësi dhe Kirurgji në Universitetin “Pavia” në Pavia, Lombardi
-Më 1985 – specializimi në Mjekësinë Sportive në Institutin e Mjekësisë Sportive, në Universitetin “Pavia” në Pavia, Lombardi
– Më 1987 -specializimi në Ortopedi në Klinikën Ortopedike, në Universitetin “Pavia” në Pavia, Lombardi

Occupazione Finita

‍-Dr. Carmine Naccari Carlizzi është mjek italian ortoped dhe traumatolog i specializuar në mjekësinë sportive, protezat e gjurit, artroskopi, ligamentoplastikë, kirurgji e shpatullës dhe shumë ndërhyrje të tjera të veçanta.

-Ka kryer operacione të shumta në SHBA për artroskopinë e shpatullave, bërrylave, kyçit të këmbës dhe gjurit, si dhe në fushën e dëmtimeve sportive.

-Konsiderohet si një nga ekspertët kryesorë në kirurgjinë e gjurit në ITALI në lidhje me rikonstruksionet e kombinuara të ligamentit kryqëzor anterior dhe të pasmë, rindërtimet e ligamenteve, kirurgjinë e protezave të legenit dhe gjurit dhe kirurgjinë robotike të gjurit.

Përvojë profesionale

• Më shumë se 35 vjet përvojë
• Konsulent ortoped për Novara Calcio deri në shtator 2017
• Kirurg ortoped në Qendrën Klinike San Gaudenzio në Novara
• Drejtor i sektorit të mjekëve dhe mjekeve socialë të Udinez Calcio
• Kirurg ortoped në Qendrën e Klinikës Columbus në Milano
• Mjeku social përgjegjës për sektorin e të rinjve të FC International Milan
• Lektor
• Profesor në Shkollën e Specializimit në Mjekësinë Sportive të Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Pavias
• Anëtar i shoqërive shkencore të ortopedisë dhe traumatologjisë

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Carmine Naccari Carlizzi

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS