img-0
img-8

Dr. Carlo Saltutti

Arsimi

– Në 1982, u diplomua për Mjekësi dhe Kirurgji në Universitetin e Firences
– Në 1987, u specializua në Urologji në Universitetin e Firences.
– në Shtator 1986, nderohet me cmimin, “Carlo Ravasini” për komunikimin më të mirë Kongr 59. SIU Kombëtare, Milano
– Në Qershor 1992, nderohet me cmimin, “Carmelo Bruni” për komunikimin më të mirë Kongr 65. SIU Kombëtare, Napoli
– Pjesmarrës ne kurse, dhe seminare trajnime të shumta, per patologjite urologjike ambulatore dhe kirurgjikale.

Punësimi

-Dr.Carlo Saltutti është Drejtor Mjekësor i nivelit të parë në Njësinë Operative të Urologjisë të Spitalit Maggiore në Bolonjë.
-Pas studimeve të tij universitare në Shkollën e Specializimit në Urologji në Universitetin e Firences kreu trajnimin “Semiotika funksionale dhe instrumentale e traktit gjenital urinar dhe mashkullor” dhe “Instrumentet diagnostikuese urologjike”.

-Punoi si Asistent në Klinikën Urologjike të Universitetit të Firences dhe si asistent spitali në Departamentin e Urologjisë të Spitalit Pierantoni në Forlì.

-Ka kryer mbi 10.200 ndërhyrje kirurgjikale dhe endoskopike dhe është autor i 230 botimeve shkencore dhe Abstrakteve të argumentimit urologjik të botuara në revista kombëtare dhe ndërkombëtare.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Carlo Saltutti

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Carlo Saltutti