Dr. Bruno Engl

Arsimi

-Në vitin 1981,- Diplomuar  në Universitetin “Innsbruck”, për  Mjekësi të përgjithshme.

-Nga viti 1981-1991, Asistent në Departamentit e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës në Spitalin e Brunikos.

– Nga viti 1992-1993 kreu Specializimin në Gjinekologji dhe Obstetrikë në Universitetin “Ludwig Maximilian”të Mynihut

– Nga viti 2004-2005, kreu Master në Andrologji në Universitetin e Padovës.
– Nga viti 2006-2007 kryen Master në mjekësinë riprodhuese njerëzore në Universitetin e    Padovës
– Nga viti 2007 deri sot eshte administrator i Spitalit ”Brunico” dhe i Klinikës së Fertilitetit ‘’Donna Salus’’ në Bolzano.

Punësimi

-Dr. Bruno Engl mjek gjinekolog i specializuar në obsetrikë, gjinekologji dhe mjekësinë riprodhuese.
-Ai është diplomuar për mjekësi në Universitetin e Innsbruck, Austri dhe është specializuar në gjinekologji dhe obstetrikë në klinikën gjinekologjike Universitare të Universitetit Ludwig Maximilian të Mynihut.
-Administrator i spitalit ”Brunico” dhe i Klinikës së Fertilitetit ‘’Donna Salus’’ në Bolzano.
Dr. Bruno Engl është i specializuar në:
✅Gjinekologji dhe obstetrikë
✅Kirurgji minimale invazive (histeroskopi, laparoskopi)
✅Mjekësinë e riprodhimit njerëzor (diagnoza dhe terapia)
✅Trajtimi i endometriozës
✅Senologjia dhe kirurgjia e gjirit
✅Gjinekologji dhe onkologjinë e gjirit
✅Urogjnekologji – inkontinencën urinare
✅Endokrinologji
✅Trajtimet pas menopauzës
✅Mjekësi estetike
✅Andrologji

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Bruno Engl

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Bruno Engl