Dr. Blerim Cibaku

Arsimi

Dr. Blerim Cibaku, Mjek pavioni prane spitalit multi specialistik italo-shqiptar Salus. – Nga viti 1996 deri në vitin 2002 ka kryer studimet prane fakultetit te mjeksise ,dega Mjeksi e pergjithshme. – Nga viti 2004 deri në vitin 2008 ka kryer specializim per gastrohepatologji prane pavionit te gastrohepatologjse ,QSUT“Nene Tereza” Tirane.

Punësimi

– Nga viti 2002 deri në vitin 2004, Mjek familje në sherbimin parësor Diber. – Nga viti 2004 deri në vitin 2008 , Mjek specializant prane sherbimit gastrohepatologji. – Nga viti 2008 deri në vitin 2016, Mjek prane ASHR;paralelisht kam mbuluar sherbimet si mjek roje prane pavioneve gastrohepatogji;Hematolgji,urgjence me kontrate miratuar nga shefat e sherbimeve. 2016 dhe ne vazhdim mjek prane spitalit Salus. – Pjesmarrës në Seminare,konferenca,kongrese : – Në Nentor të vitit 2004 pjesmarrës në Konferencën 12 medikokirurgjikale organizuar nga QSUT dhe Albanian Health Fund. – Ne Korrik të vitit 2010 pjesmarrës në Seminarin me teme : “The mekanisms underlied behind Phantom Limb pain”. – Në Shtator të vitit 2010 pjesmarrës në trajnimin për Rolin e antioksidanteve ne terapine antitumorale. – Në Tetor të vitit 2010 pjesmarrës në Seminarin shkencor :Epoke e re ne perballimin e kancerit . – Në Tetor të vitit 2010 pjesmarrës në Seminarin : “Perdorimi i atibiotikeve ne infexionet e traktit te siperm e te poshtem”respirator. Rekomandimet per minimizimin e rezistencave bakteriale. – Në Mars të vitit 2014, Trajtimi multidisiplinar i abuzimit me drogat dhe alkoolin. – Në Mars të vitit 2014 pjesmarrës në Konferencën e VI kombetare e gastrohepatologjise. – Në Prill të vitit 2015 pjesmarrës në Kongresin ndërkombetar mjeksor organizuar nga sp.Amerikan,Tirane. – Në Prill të vitit 2015 pjesmarrës në Seminarin ditor: ”Tumoret e Pankreasit” prane Salus Hospital. – Në Nentor të vitit 2015 pjesmarrës në Konferencën e X e hematologjise shqiptare :Hemopatite malinje. – Në Shtator të vitit 2016 pjesmarrës në Kongresin II mjeksor ne Tirane.Focus on Oncology. – Në Mars të vitit 2017 pjesmarrës në Konferencën e XVIII kombetare e gastrohepatologjise. – Në Nentor të vitit 2018 pjesmarrës në Trajnimin :Basic life support and defibrillation organizuar nga Qendra kombetare e urgjencave. Botime: Trajtimi i LMNH(A.Ivanaj; A.Cili;B.Cibaku )Konferenca kombetare e Hematologjise nentor 2015; LMC bashkangjitur me anemine megaloblastike(A.Cili;A.Sadiku;B.Cibaku); Nje sfide diagnostike:Sindrom mielodisplazik apo LA eritroide-Prezantim rasti(A.Perolla;A.pushi;P.Pulluqi;B.Cibaku).

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Blerim Cibaku

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Blerim Cibaku