img-0
img-8

Dr.Bledar Curraj

Arsimi

-Në Mars 2015, diplomohet në degen Mjekesi e Përgjithshme.Università degli Studi di Firenze, Itali dhe Universiteti Zoja e Keshillit te Mire, Tiranë.
-Nga viti 2015-vazhdim, pjesemarrës ne kongrese dhe konferenca te ndryshme në fushën e Okulistikës.
-Në vitin 2017,pjesemarrës në “Program Trajnimi mbi trajtimin me anti-VEGF ne Semundjet Makulare” Bern University Hospital, Zvicër.
-Në vitin 2018, pjesemarrës në “Ophthalmic Wet Lab mbi kirurgjine e segmentit anterior”Aristotle University of Thessaloniki.
-Në vitin 2018,
pjesemarrës në “OCT & OCT-Angiography Masterclass”Tirane, Shqipëri. 

Punësimi

-Në vitet  2015 –  2019, Mjek specializant ne sherbimin e Okulistikes, Departamenti Okulistike – ORL, në Qëndrën  Spitalore Universitare “Nene Tereza”, QSUT.
-Në periudhën, Prill 2015 – 01 Korrik 2015,  kreu Abilitimi (Stazh 3-mujor) për ushtrimin individual të profesionit Mjek,  në Itali, Universiteti Tor Vergata, Rome Itali.
-Në vitet 2020 – 2023, Mjek Specialist Okulist në Shërbimin ORL – Okulistkë në Spitalin Rajonal, Vlorë.
-Në vitin Qershor 2020 – Janar 2021, Mjek Okulist në  Klinikën Okulistike AlbRus, Vlorë.
– Janar 2023 – në vazhdim, Mjek Okulist ne Kliniken Tre Yjet, Tiranë.
-Tashmë pjesë e Spitalit Salus.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr.Bledar Curraj

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr.Bledar Curraj