Dr. Besmir Bulku

Formazione Scolastica

-Në vitet 2005 – 2011, diplomuar në Universitetin e Tiranës, Fakultetin e Mjeksisë , Dega: Mjeksi e Përgjithshme.

-Në vitet 2015 – 2019 , Specializim afatgjatë në Diagnozë me Imazhe pranë Universitetit Mjekesor të Tiranë s.

-LICENSUAR NË VITIN 2012 SI MJEK I PËRGJITHSHËM në provimin e shtetit për profesionet e rregulluara.

Occupazione Finita

-Në vitin 2011 –2012, Mjek vullnetar pranë, Poliklinikës nr 10 Tiranë, shërbimit të Kardiologji-Kardiokirurgji pranë QSUT, shërbimit të Pediatrisë pranë QSUT.

-Në vitet 2013-2015, Pedagog i Jashtëm në Universitetin e Sporteve Tiranë , Fakultetin e Shkencave të Levizjës pranë Deparatamentit të Mjeksesisë Sportive.

-Në vitet 2012 –2017, Mjek i Përgjishëm pranë shërbimit të Hemodializes, në Spitalit Amerikan,Tiranë.

-Në vitet 2015- 2019,  Mjek specializant pranë shërbimit të Radiologjisë në QSUT.

-Në vitin  2019- të , Mjek Radiolog ne Spitalin Rajonal në Elbasan

-Nga 2018 e në vazhdim Mjek Radiolog pranë Spitalit Salus

-Pjesmarrës në Konferenca dhe Trajnime të shumta mjekësore brenda dhe jashtëvendit.

-Bashkeautor i disa punimeve të botuara në revista shkencore.

 

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Besmir Bulku

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS