Dr. Armida Ajasllari

Arsimi

Gjimnazi “Mesonjetorja Dertliu “, Fier Arsimi I larte Universiteti Mjekesise Tirane, Fakulteti I Mjekesise se Pergjithshme Vullnetare Vullnetare si mjeke e pergjithshme prane QSU “Nene Tereza” , Sherbimi i Nefrologji-Dialize-Transplant Turne naten ne sherbimin Endokrinologjise, QSU”Nene Tereza” Specializimi Mjeke specializante ne Sherbimin e Nefrologji-Dialize-Transplant Studime post-specializimit – Echografi abdominale dhe ap.urinar ( licence e miratuar nga Ministria e Shendetesise dhe e kryer prane QSUT, Sherbimin e Imazherise.

Punësimi

Mjeke Interne – SALUS Spitali Italian , Tirane Mjeke nefrologe ne kliniken Megis ,Tirane, Mjeke nefrologe ne Spitalin e Lushnjes ”IHSAN Çabej”

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Armida Ajasllari

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Armida Ajasllari