Dr.Arlinda Elmasllari

Arsimi

Në vitin 2016 – Diplomuar në Universitetin Mjekësor të Tiranës, dega Mjekësi e Përgjithshme.

-Nga viti 2017-2021, kreu Specializimin në Obstetrik dhe Gjinekologji në Spitalin Universitar Obstetrik Gjinekologjik “Mbretëresha Geraldinë”

-Tetor 2021, Fellowship për trajtimin laparoskopik të endometriozës, miomave uterine, prolapsit uterin, histeroskopi diagnostike dhe operative, në Frankfurt, Gjermani.

-Maj 2022, Fellowship ne diagnostikimin e patologjive të traktit genital nëpërmjet ekografise 3D , Diagnozë prenatale, Histeroskopi dhe Laparoskopi Diagnostike Paris, Francë.

Punësimi

-Ka ushtruar profesionin në klinikat private obstetrik gjinekologjike në Tiranë.

-Pjesëmarrëse aktive në seminare dhe konferenca brenda dhe jashtë vendit :

-30 Mars 2012 Konferenca Kombetare e 5 e Shoqates Nacionale te Morfologjise Klinike.

-27 Tetor 2013 “Kanceri i gjirit parandalohet”.

-9-10 Nentor 2013 Seminar Neurologjie nga Future Doctors Network, Universität Witten/Herdecke.

-06-08 Dhjetor 2013 Seminar Urgjenca, Future Doctors Network, Universität Witten/Herdecke.

-11-12 Janar 2014 “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekesore ”.

-17-30 Tetor 2014 “Kancer i gjirit parandalohet “.

-10-12 Prill 2015 “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekesore II”.

-20-21 Prill 2018 “Kurs i Ekokardiografise Fetale”.

-14-19 Tetor 2018 Kongresi i 12 i FIGO, Rio De Janeiro.

-13-14 Prill 2019 2. Konferenca Kombetare e Profestionisteve ne Mjekesi Peritoniti në një paciente portatore e DIU.

-3-5 Maj 2019 Kongresi Kombetar i Obstetrike Gjinekologjise.

-28 Shtator 2019 IMSC 2.

-30-31 Janar 2020 Konferenca Kombetare e Onkologjise Displazia Colli Uteri ne SUOGJ.

-Korrik 2020 Amaltea Publishing House Artikull, Bashkautor: Incidenca dhe Prevalenca e SIP ne Semundjet Kirurgjikale.

-7-10 Tetor 2020 63. Kongress der Deutschen Gesellschäft für Gynäkologie und Geburtshilfe.

-14 Shkurt 2021 FMF Webinar Kurs: Ekografia gjate lindjes.

– 9-10 Prill 2021 Kirurgjia Mininvazive ne Gjinekologji.

-5,7 Maj 2021 Konferenca Nderkombetare e 11 e Charite Mayo.

-Shtator 2021 ISUOG Congress.

-Tetor 2021 Eposter FIGO Outcome of laparoscopy vs Laparotomy in benign ovarian cysts.

-Bashkautore: Incidenca e hemorragjive postpartum ne SUOGJ Mbreteresha Gerladine.

-Tashmë pjese e Spitalit Salus.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr.Arlinda Elmasllari

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr.Arlinda Elmasllari