Dr.Arla Harka

Arsimi

-Në vitet 2005 – 2011,ka perfunduar  Masterin Shkencor në Mjekesi të Përgjithshme,Fakulteti i Mjekësisë Universiteti i Tiranës.

-Në vitet 2015- 2019 — Mjeke specialiste në Diagnozë me Imazhe, Fakulteti i Mjekesise, Universiteti i Mjekësisë Tiranë.

-Në periudhën Shtator – Dhjetor 2019 , ka kryer trajnim në Radiologjinë Pediatrike në Spitalin Universitar të Janinës.

-Në vitet 2015 – 2020,  pjesëmarresë në trajnime të ndryshme si :

-CIRSE 2020 summit online. Konferenca vjetore e Shoqerisë Evropiane të Radiolologjisë

-Esor Asclepios course: Introduction to hybrid imaging in Oncology

-European congress of radiology,” Invest  in youth program”

-Simpoziumi i Neuroradiologjise Intervenzionuese,Tirana, Albania

-Fifth oncologic imaging course(OIC).Dubrovnik, Croatia

-Kongresi  i 11 i Shoqatës së Imazherisë Shqiptare, Tirane,Shqiperi

-Radiopaedia.org Kurs per MRI e trurit- video online Melbourne

-Lojerat Olimpike Speciale,Antwerp,Belgjike. Kurs si Drejtori klinik I Lojerave Speciale Olimpike ne Shqiperi.

Punësimi

-Në vitin 2011- 2012,  Mjeke e Përgjithshem në Qëndrën Shëndetsorë nr.8 Tirane

-Në vitet 2012 – 2015, Optometriste në “ItalOptik” , për diagnostikim dhe trajtimin të infeksioneve ophalmologjike

-Në vitet 2015- 2019 , Mjeke specializante në Diagnozë me Imazhe në Qëndrën Spitalore Universitare “Nene Tereza”

-Në vitin 2019-të , Mjeke Radiologe në Spitalin Rajonal të Vlorës në ekografi( pediatrike,   urgjenca) si edhe ne CT.

Tashme pjesë e spitalit Salus.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr.Arla Harka

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr.Arla Harka