Prof.Dr. Andrea Artigiani D’Alpigiani

Arsimi

-Prof.Dr. Andrea Artigiani u diplomua në Mjekësi dhe Kirurgji në Universitetin e Pizës dhe në të njëjtin Universitet, e specializuar në Dermatologji dhe Venerologji dhe arrin nivelin e nivelit II Master në Laser i aplikuar në Dermatologji.
-Nga Dhjetori 1993 – deri sot, është Drejtues Mjekësor ne klinika dermatologjike ne Universitetin i Pizës

Punësimi

-Prof. Dr. Andrea Artigiani është Kirurg, i Specializuar në Dermatologji dhe Venerologji.
-Autor i botimeve të shumta dhe teknikave inovative, raportuar për revista të rëndësishme italiane dhe më tej në këtë sektor. -Aktualisht punon në Spitalin Universitar” Pisan”, në klinikën dermatologjike si Drejtor Mjekësor i Njësisë Operative të Dermatologjisë dhe ushtron profesionin e pavarur në klinikat e tij mjekësore në qytete të ndryshme italiane.

-Prof. Andrea Artigiani është një ekspert i shkëlqyeshëm në dermatologji dhe e ushtron këtë profesion, me qëllimin e vetëm që të mbrojë mirëqenien dhe bukurinë tuaj.

-Me mbështetjen e një stafi profesionistësh, kryen një zgjedhje të gjerë të trajtimeve dhe ndërhyrjeve me cilësi të lartë që synojnë rivendosjen e ekuilibrit tuaj psikofizik natyral. diagnostikimit.

-Kryen një kontroll të plotë për të vlerësuar shëndetin e përgjithshëm të lëkurës tuaj dhe për t’ju këshilluar në rrugën më të përshtatshme terapeutike për të zgjidhur problemin tuaj në mënyrën më të mirë të mundshme.

-Ka kryer studime me te thelluara per njohuritë e tij mbi patologjitë e ndryshme që prekin lëkurën si psoriaza, lloje të ndryshme të dermatitit, melanomës, pikave të zeza, akneve dhe shumë probleme të tjera të lëkurës.

-Kryen trajtime të shumta që i përkasin Mjekësisë Estetike, të tilla si mbushës me bazë acidi hialuronik, toksinë botulinum, lëvozhgë kimike, trajtime për celulitin dhe dhjamosje të lokalizuar etj.

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Prof.Dr. Andrea Artigiani D’Alpigiani

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Spitali SALUS