Dr. Alda Babasuli

Arsimi

-Nga tetor të vitit 2003 deri në nentor të vitit 2009 kreu Universitetin e Tiranes,Fakulteti i Mjekesise , Mjekësi e pergjithshme .
-Nga shkurti i vitit 2015 deri në shkurt të vitit 2019, kreu Specializimin në Anestezi-Reanimacion.

Punësimi

– Dr.Alda Babasuli, Mjeke Anesteziste-Reanimatore
– Nga prill i vitit 2010 deri në shkurt të vitit 2015, Mjeke e përgjithshme pranë Qendrës, shëndetesore Hoçisht, Devoll Sektori public
– Nga Marsi i vitit 2019- deri tani, Mjeke anesteziste-reanimatore, në Spitali Salus,Tirane
Pjesëmarrëse ne trajnime dhe konferenca te ndryshme : –
– Në vitin 2010, pjesmarrese ne konferencen “ Shendeti mjedisor dhe Epidemiologjia.”
-Në vitin 2010, pjesmarrese në trajnimin “Menaxhimi I faktoreve te riskut ne Kardiologji-prezantim te Udhezuesit ESC te trajtimit te pacienteve”
-Në vitin 2012, pjesmarrese në trajnimin “Perdorimi i opioideve dhe mposhtka e opiofobise” Në vitin 2013-Pjesemarrse ne aktivitete te edukimit ne vazhdimi te zhvilluar jashte vendit.
-Në vitin 2014, pjesmarrese ne trajnimin “Shendeti mendor në Shqiperi”
-Në vitin 2015, pjesmarrese ne trajnimin “Terapi intensive,urgjenca mjekesore,gjaku dhe transfuzioni i tij”
-Në vitin 2018, pjesmarrese ne Konferenca e XV-te e Anestezise dhe Reaniamacionit.
-Në vitin 2019, pjesemarrese ne konferencen “ Kanceri gastrik”
-Në vitin 2020, pjesmarrese në 18th Annual World Congress Insulin Resistance Diabetes & Cardiovascular Disease

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Alda Babasuli

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Alda Babasuli