Dr. Alberto Torreggiani

Arsimi

-Në vitin 1991-ë, përfundon arsimin e mesëm  në shkollën “Bruno Budrio”në  Bolonja

-Nga viti 1991-ë deri në vitin 1997-të, u diplomua në Mjekësi dhe Kirurgji, në Universiteti e Bolonjës.

-Nga viti 1998-të deri në vitin 2002, kryen specializimin në Oftalmologji pranë, Departamentit të specializuar të Oftalmologjisë në Universitetin e Bolonjës.

– I specializuar në ndërhyrjet për korrigjimin e Miopisë, Hipermetropisë dhe Astigmatizmit, mikrokirurgjisë së Kataraktit dhe Glaukomës, Kirurgjisë së Qepallave, Kirurgjinë e Retinës (Vitrektomia).

Punësimi

-Nga viti 1998-të deri në vitin 2002, Specialist në Oftalmologji pranë, shkollë së specializuar të Oftalmologjisë në Universitetin e Bolonjës.

-Nga janari 2003-të deri në mars 2003- të, Mjek specialist në Oftalmologji, në Njësinë Operative të Oftalmologjisë drejtuar nga Dr. Giorgio Tassinar.

-Nga prilli i vitit 2003-të deri në nëntor të vitit 2007-të, Mjek specialist në Oftalmologji, në AUSL ,Spitali Maggiore-Bellaria, në Bolonja.

-Nga dhjetori i viti 2007-të e në vazhdim, Drejtor Mjekësor i nivelit të parë (1) në Repartin e Oftalmologjisë në Spitalin Maggiore të Bolonjës.

-Ka kryer mbi 1500 ndërhyrje te Kirurgjisë Vitreoretinale dhe segmentit të përparmë.

-Ka kryer mbi 10,000 ndërhyrje të  Kataraktës.

-Ka kryer mbi  200 nderhyrje te Glaukomës , si Operator Primar

-Kryen ekzaminime si Fluorangiografia (FAG), OCT, Yag laser, Argon laser retinale, Bulbar ultratinguj etj.

-Tashmë pjesë e Spitalit Salus, në Departamentin e Okulistikës.

 

 

Kontakto Mjekun

Shkruani mesazhin tuaj për Dr. Alberto Torreggiani

Ju do të kontaktoheni menjëherë nga Dr. Alberto Torreggiani