Mjekësia Interne në Salus

Departamenti i Mjekësisë Interne (të brendshme) në Salus, ofron shërbime vizitash dhe shtrimi për të gjitha ato sëmundje që nuk parashikojnë nevojën për një trajtim kirurgjikal, por që mund të trajtohen me terapi farmakologjike në shtëpinë e pacientit ose për rastet më akute, me shtrim në spital. Tipari dallues i mjekut specialist në “Mjekësinë Interne” është aftësia e tij për të integruar njohuritë në fusha të ndryshmet me qëllim që të nxjerrë nga historia familjare, fiziologjike dhe nga vizita e pacientit një diagnozë specifike.

Kujdesuni për shëndetin tuaj, duke telefonuar tani.

📥Për të rezervuar konsultën ose për më tepër informacion na shkruani ose kontaktoni në numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al