Mishi i huaj në hundë

Mishi i huaj në hundë, apo siç njihet ndryshe në gjuhën mjekësore polipoza nazale është një nga problemet më të shpeshta që haset nga mjekët e shërbimit të Otorino-laringologjisë.

🔹Polipet nazale mund të shkaktojë komplikacione, sepse ato bllokojnë marrjen e frymës në mënyrë normale që është me anë të hundës, rrjedhjes së sekrecioneve dhe gjithashtu bëhen shkak për inflamacionin kronik të sinuseve (sinuzitit).

👨‍⚕️Dr. Massimiliano Del Ninno do të vendosë në shërbimin tuaj të gjithë ekspertizën dhe përvojën e tij 20-vjeçare në trajtimin mjekësor kirurgjikal të patologjive ORL.

👉🏼Për më tepër informacion kontaktoni në numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭