Mikrolaringoskopia

Nën mikrolaringoskopi mund të kryhen shumë ndërhyrje për probleme me zerin si nodujt, polipet, edema e kordave të zërit e të tjera.

Ndërkohë, ajo është shumë e rëndësishme edhe në vlerësimin e një diagnoze të parakohshme për pacientët që janë në rrezik, si duhanpirësit apo personat që konsumojnë alkool dhe paraqesin ndryshime të zërit.

Dr. Gilberto Acquaviva sjell në Spitalin Salus përvojën e tij shumëvjeçare në trajtimin e patologjive të traktit respirator për të rritur dhe fëmijë:

-I specializuar në kirurgjinë e qafës dhe gjëndrave të pështymës.

-Kirurgjinë e kordave vokale, si funksionale dhe onkologjike.

-Në çrregullimet e zërit.

-Kirurgjinë ORL pediatrike, si adenoidet dhe tonsilet.

-Patologjitë Obstruktive.

-Apnea e Gjumit.

Për të rezervuar konsultën ose për më tepër informacion na shkruani ose kontaktoni në numrat e telefonit:

Mos hezitoni, telefononi tani për të rezervuar një orar:

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al