Mesoterapia, trajtimi ideal për lëkurën tuaj gjatë verës

Mesoterapia është një procedurë mini-invazive që lejon injektimin e cocktail vitaminik apo acidit hialuronik me anë të shpimeve me majën e një gjilpëre të hollë, PA DHIMBJE.
Kjo procedurë, nën efektin e kremit anestezik që aplikohet në fytyrë përpara procedurës, nuk shkakton dhimbje dhe lejon injektimin direkt të kombinimeve vitaminike që ushqejnë lëkurën dhe stimulojnë prodhimin e kolagjenit.
Mesoterapia është një terapi trajtuese për lëkurën që rekomandohet shumë nga mjekët dermatologë. Ajo aplikohet në pjesën e fytyrës, dekoltesë, duarve etj. pa asnjë dhimbje.
Për më shumë informacion, apo për të rezervuar një orar me Prof. Dr. Andrea Artigiani D’Alpigiani, dermatolog me eksperiencë shumëvjeçare, telefononi tani në numrat e kontaktit që shfaqen në vijim.
📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al