Libri i shëndetit të femijës.

Salus sjell për të gjithë prindërit e rinj ”Librin e Shëndetit të Fëmijës”. Ky libër është një shoqërues i çmuar në jetën e fëmijës tuaj dhe është vetjak për çdo fëmijë të moshës 0-18 Vjeç.

Vaksinimi në Salus është i çertifikuar, i kontrolluar sipas të gjithë filtrave të sigurisë dhe në zbatim të Rregullores Ndërkombëtare të Shëndetit!

✅Ky libër paraqet kalendarin e vaksinimit sipas legjislacionit shqiptar dhe vaksinat shtesë që ofrohen nga spitali Salus, këshilla për vaksinimin, ushqyerjen dhe kujdesjen ndaj fëmijës!

‍⚕️Prindër, duhet të dini se vaksinat janë parandaluese të sëmundjeve që mund të shfaqen, i japin fëmijës tuaj rezistencë dhe imunitet!

Garantoni të ardhmen e tij duke e vaksinuar!

☎️Kontakto +355682053180