Legatura e Variçeve të Ezofagut

Variçet ezofageale janë zgjerim jo normal i enëve të gjakut (venave) në pjesën e ezofagut.

🔹Ndër shkaktarët kryesorë përmendim cirrozën e mëlçisë si pasojë e pirjes së tepërt të alkoolit, infeksionet kronike me hepatitin B dhe C dhe cirrozën primare biliare.
Variçet ezofageale me rritjen e presionit intravenoz mund të ҫahen dhe shkaktojnë hemoragji që bëhet mjaft e rrezikshme për jetën.

👨‍⚕️Dr. Gianmarco Bulighin, mjek gastroenterolog endoskopist me mbi 30 vite eksperiencë në spitalet më të njohura në Londër dhe Itali, pret në spitalin Salus të gjithë pacientët që kanë probleme dhe shqetësime me aparatin tretës.

👉🏼Për më tepër informacion kontaktoni në numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al