Laboratori i Spitalit Salus

Laboratori i Spitalit Salus, vjen pranë jush, në Qendër të Tiranës për të kryer një game të gjerë analizash të rutinës si dhe specifike në:

1. Onko – Hematologji
2. Koagulim dhe Hemostasë
3. Immunologji
4. Serologji,
5. Markues tumoral
6. Gjenetike molekulare
7. Mikrobiologji

TË TJERA

Dermatillomania

👉Dermatillomania është një sëmundje që karakterizohet nga irritime të përsëritura në lëkurë. Është më e shpeshtë tek individët hiperaktivë, që vuajnë nga depresioni, sëmundja e

Lexo më shumë »

Rezonanca Magnetike

REZONANCA MAGNETIKE ARTIKOLARE (pa kontrast) për pjesën e shtyllës kurrizore, shpatullës, këmbës, dhe gjurit! Prej vitesh pacientet zgjedhin spitalin Salus për të kryer ekzaminimin e

Lexo më shumë »