Kur vendoset proteza kokso-femorlare?

Proteza kokso-femorale vendoset kur dëmtimi i nyjës së femurit është aq i thellë saqë të ndikojë ndjeshëm në cilësinë e jetës së një personi
dhe kur trajtimet e tjera nuk kanë dhënë rezultate.

Proteza kokso-femorale bëhet e nevojshme kur jeni të prekur nga rastet e mëposhtme:

– Osteoartriti
– Artriti reumatoid
– Frakturat
– Osteonekroza
– Artriti post-traumatik i shkaktuar nga dëmtimet
– Displazia zhvillimore e këllkut
– Kanceri kockor primar ose metastazat
– Deformimi i artikulacionit
– Artriti psoriatik

Shumë pacientë, për shkak të dhimbjes dhe kufizimit të lëvizshmërisë, humbasin pavarësinë e tyre. Pas vendosjes së protezës kokso-femorale, ata përjetojnë një rikthim të lëvizshmërisë dhe një reduktim të dhimbjes, që u lejon të kthehen në aktivitetet e përditshme dhe të përmirësojnë cilësinë e jetës së tyre.

Spitali Salus është i njohur për ekipin e tij kirurgjikal që ka një përvojë të gjatë dhe njohuri të thella në kirurgjinë e artikulacionit kokso-femoral. Kirurgët tanë janë të trajnuar në institucione prestigjioze ndërkombëtare dhe kanë zhvilluar qindra operacione me sukses.

Telefononi tani për të rezervuar një orar me Prof. Dr. Vincenzo Di Placido, në numrat e kontaktit:

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭