Kur Rekomandohet Proteza e Gjurit?

Proteza e gjurit është një zgjidhje kirurgjikale për të trajtuar dhimbjen dhe kufizimet në lëvizje që shoqërojnë sëmundjet dhe dëmtimet e gjurit.

👨‍⚕️Prof. Dr. Vincenzo Di Placido, mjek ortoped italian i spikatur, është pjesë e ekipit mjekësor të Spitalit Salus. Me një eksperiencë shumëvjeçare dhe njohuri të thella, Prof. Dr. Di Placido ofron një spektër të gjerë të shërbimeve ortopedike, përfshirë diagnostikimin, trajtimin dhe kirurgjinë e avancuar ortopedike.

Ai është i specializuar në trajtimin e dëmtimeve dhe sëmundjeve të sistemit muskuloskeletik, ku përfshihen: Probleme të gjurit, të shpatullave, të kyçeve, të këmbëve dhe të duarve, si dhe çështje të tjera që ndikojnë në lëvizshmëri dhe në cilësinë e jetës.

Ortopedia Italiane në Spitalin Salus është në gjendje të kryejë:
✅Kirurgjinë e gjurit.
✅Kirurgjinë protezike.
✅Kirurgjinë e shpatullës.
✅Kirurgjinë e këmbës.
✅Kirurgjinë e dorës.

Me një reputacion të patundur në fushën e kirurgjisë ortopedike, Spitali Salus është një partner i besueshëm në udhëtimin tuaj drejt shëndetit dhe mirëqenies.

Mos hezitoni, kontaktoni tani në numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al