Kur ishte vizita juaj e fundit tek gjinekologu?

Nëse nuk e keni kryer ende kontrollin gjinekologjik për këtë vit, ky është momenti që të rezervoni vizitën tuaj.

Ndërsa ti si nënë, partnere, motër, bijë, përkujdesesh për të dashurit e tu, shpesh ndodh të neglizhosh kur bëhet fjalë për shëndetin tënd. Por, në fakt vizita në fjalë është mjaft e rëndëshishme për çdo moshë.

Gratë janë të prirura të marrin “këshilla” nga shoqet, ambientet ku punojnë apo njerëzit e afërm, por informacionet duhet të merren vetëm nga specialistët.

Vizita tek gjinekolu eviton një sërë patologjish. Së pari ruan dhe përmirëson jetën seksuale të femrës, përmirëson shëndetin riprodhues me qëllim që një nënë të ketë një bebe, por edhe vet të jetë e shëndetshme si edhe eviton të gjitha patologjitë që lidhen me kancerin e mitrës.

Zgjidhni Spitalin Salus për një kujdes gjinekologjik të specializuar! Telefononi tani për të lënë një orar me Dr. Romagnolo në numrat:

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al