Kur fëmijët janë të shëndetshëm,jeta është më e bukur!

Në këtë periudhë plot me viroza, të gjithë shqetësohemi për fëmijët dhe për shëndetin e tyre.

Për këtë arsye, është e rëndësishme që të kryhet vizita pediatrike. SALUS është këtu për ju dhe vogëlushët tuaj, gati për t’ju përgjigjur në çdo pyetje dhe të ofrojmë kujdesin më të mirë!

Departamenti i Pediatrisë në Salus, ofron një trajtim të plotë të shërbimeve duke filluar nga vizitat e thjeshta të përgjithshme pediatrike, deri tek vizitat specialiste, për rastet më komplekse, në moshat pediatrike.

Patologjitë pediatrike të trajtuara janë:

– Vaksinimi

– Allergo-pneumologji pediatrike

– Endokrinologjia pediatrike

– Gastroenterologjia pediatrike

– Kirurgji ORL

– Kirurgji urologjike

– Kirurgji okulistike

Kujdesuni për shëndetin e vogëlushëve tuaj, duke telefonuar tani për të rezervuar një orar me Dr. Lurjana Asllanaj.

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al