Kur është e nevojshme kryerja e gastroskopisë?

Gastroskopia mund të jetë e nevojshme të kryhet kur keni:

• Kthim të lëngjeve të stomakut në ezofag.
• Diegie në pjesën e kraharorit.
• Dhimbje të pjesës së sipërme të barkut.
• Të vjella të shpeshta.
• Vështirësi në gëlltitje.

Dr. Walter Piubello, mjek italian gastroenterolog me 37 vite eksperiencë, ka kryer rreth 30.000 ekzaminime ezofagu, stomaku dhe duodeni, rreth 15.000 kolonoskopi dhe rreth 3000 ndërhyrje ERCP.

Besojani shëndetin tuaj profesionistëve tanë.

Për më tepër informacion, apo për të rezervuar një orar me Dr. Walter Piubello telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭