Kujdesuni për shëndetin tuaj, rezervoni vizitën tek mjeku internist tani!

Shërbimi i mjekësisë interne është konceptuar si një shërbim gjithëpërfshirës që parandalon, diagnostikon dhe trajton një sërë sëmundjesh komplekse.
Dr. Antonio Luigi Moricone, internist italian me mbi 40 vite eksperiencë në spitale të njohura të Italisë është pjesë e Departamentit të Mjekësisë Interne në Spitalin Salus. Me një përvojë të pasur në fushën e Mjekësisë Interne dhe karrierë të shkëlqyer si internist, Dr. Moricone njihet si një ndër mjekët më të mirë të kësaj fushe.
Për një diagnozë të saktë dhe një plan trajtimi të personalizuar, zgjedhja e duhur është Dr. Antonio Luigi Moricone.
Për më shumë informacion apo për të rezervuar një konsultë me Dr. Moricone, telefononi tani në numrat e kontaktit që shfaqen në vijim:
📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al