Kujdesuni për shëndetin e zemrës suaj

Kujdesuni për shëndetin e zemrës suaj. Spitali Salus ofron Check Up-in kardiologjik me ÇMIM PROMOCIONAL 60 EURO.

Check Up-i në fjalë konsiston në kryerjen e rreth 10 testeve shumë primare për konstatimin dhe parandalimin e sëmundjeve kardiologjike.

Për më shumë informacion apo për të rezervuar një orar me mjekët tanë, telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲t