Kujdesimi për fëmijët me problema të rënda të zhvillimit psikomotor

Prof. Dr. Fabrizio Monti, me një qasje të dedikuar dhe njohuri të thella në neurologji, ndihmon në zbulimin dhe trajtimin e sfidave të fëmijëve me probleme të rënda të zhvillimit psikomotor.

Përvoja e pasur e Prof. Dr. Monti dhe teknologjia e fundit e përdorur nga mjeku në fjalë, ndihmojnë në përcaktimin e trajtimit individual për secilin fëmijë, duke pasur gjithmonë fokusin në forcimin e aftësive të tyre dhe përmirësimin e cilësisë së jetës.

Kujdesuni për fëmijët tuaj, duke telefonuar tani dhe lënë një orar me Prof. Dr. Fabrizio Monti në numrat që ilustrohen në vijim:

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al